Sunday, November 21, 2010

DIGITAL HEAT PRESS MACHINE (mesin printing)

PROMOSI HEAT PRESS MACHINE (MESIN CETAK T-SHIRT/MUG/PLATE/CAP/SPORT BOTTLE)

1. Mug printing machine




2. Combo printing set (t-shirt, mug/sport bottle, cap, plate)



Promosi mesin-mesin DIY dari kami dengan harga yang istimewa.

Hubungi kami untuk mendapatkan harga istimewa dan dapatkan khidmat bantuan dan cara-cara mengendalikan mesin secara percuma.

70 comments:

  1. Salam...Macam mna nak tempah n bayarannya mcm mna plak...?Berapa harga klau t-shirt design sendiri....n kadar minimum tempahannya..?

    ReplyDelete
  2. Wsslam

    Jika encik dah ada design sendiri, kami akan kecualikan kos artwork.

    Tiada kuantiti minimum diperlukan untuk membuat tempahan dengan kami, tetapi tempahan dengan kuantiti yang banyak sudah semestinya lebih murah.

    Sila tinggalkan nama, no. telefon dan email untuk kami hubungi encik.

    Terima Kasih

    ReplyDelete
  3. Berapa harga combo printing set?
    saya teringin membuatnya sendiri di rumah (partime)

    gmail : mohdnorhafify@gmail.com
    Phone : 0169468334

    ReplyDelete
  4. Harap maaf kerana lambat respon En. Mohdnorhafify boleh check email dari myvipapa@gmail.com ye.Saya dah reply mengenai combo printing set tersebut.

    ReplyDelete
  5. harap maaf, saya mahu membeli mesin ini...berapa harga mesin ini...

    mentadak09gmail.com

    ReplyDelete
  6. bole taw brape ea kos utk mesin n kelengkapan neh??
    email detail to ea_30cents@hotmail.com
    thx

    ReplyDelete
  7. boleh email saya brapa kos keseluruhan mesin print t shirt,mug dll. nyatiam@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  8. em,sy berminat nak tahu harga set printing t-shirt tu,boleh emel x pada sy? mas.acoustic@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. berapakah harga untuk combo printing set...emel saya sharimiey@gmail.com

    ReplyDelete
  10. salam,berapa harga set combo printing?Tlg email ke zetty3388@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  11. Salam,boleh beri harga combo set printing.email kpd saya zfairuz81@gmail.com

    ReplyDelete
  12. nk tau price mesin cetak tshirt tu.. qasehiena_8509@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. Asalam.. saya berminat nak tahu harga mesin2 pencetak ni.. Send ke email saya ye.. cd_rnfamily@yahoo.com. TQ

    ReplyDelete
  14. boleh tau harge set printer combo?

    helmi.aziz@chartisinsurance.com

    ReplyDelete
  15. boleh tau harga combo printing set
    xplanet.printing@gmail.com

    ReplyDelete
  16. mug printing set combo
    harga mug, ink + kertas transfer
    best price n kursus
    eugene2110@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. Boleh email harga combo set ni. Topblenz@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. saya nak tahu harga mesin ni..serta barangan2 lain yg berkaitan..tlg email ke safuwan786@gmail.com

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. Saya Berminat utk me beli set combo printer ni. Boleh email kan pd saya details and harga nya? Email saya : buebue_olara@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. pm harga donk ke email saya

    happyjanuar90@yahoo.com

    tq bos

    ReplyDelete
    Replies
    1. sms harga ke no sy nih...0172403308..

      Delete
  22. sms harga ko no sy ni...0172403308

    ReplyDelete
  23. email harga combo set ni
    so_od79@hotmail.com

    ReplyDelete
  24. email harga heat press ya...empro1002@gmail.com

    ReplyDelete
  25. Tolong email moruha84@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. Boleh emelkan harga combo set. jinggamelody@gmail.com

    ReplyDelete
  27. tolong emailkan harga mesin print -shirt saya ingin membelinya...

    ataupun...saya ingin print t-shirt. kuantiti 15 helai-30 helai...design dah ada dalam .ai..pls bagikan sebutharga..tqvm

    efxtive@gmail.com
    0122614267

    ReplyDelete
  28. Tuan, emel saya harga DIGITAL HEAT PRESS MACHINE (mesin printing) spt yg diiklankan. Emel saya : bestarie_71@yahoo.com.

    ReplyDelete
  29. saya berminat untuk membeli combo printing set... berapa haraga dan dimana alamat kedai. email saya: badyaacob@gmail.com

    ReplyDelete
  30. Assalammualaikum..berapa harga mesin printing baju dan email kepada saya
    kgakupd@gmail.com

    ReplyDelete
  31. berminat dengan combo printing set,sila emailkan harga.tq
    masterkumbang@gmail.com

    ReplyDelete
  32. berapa harga combo printing set.

    emel me : freakysae@yahoo.com

    ReplyDelete
  33. email pada saya harga combo printing... razibmokhtar@yahoo.com

    ReplyDelete
  34. as salam..minta emailkan detail combo printing set..abidmikyad@gmail.com

    ReplyDelete
  35. slm. minta PM kpd sy detail n harga. Jazakallah.
    mohdfaridrasid@gmail.com

    ReplyDelete
  36. As salam,

    Berapa harga mesin di atas.
    Terima kasih.

    Azlan Abu Bakar
    azlandca@yahoo.com

    ReplyDelete
  37. salam, sy pun berminat dgn combo set. Tlg bg detail psl harga produk. Tq sgt2.ez4zar@gmail.com

    ReplyDelete
  38. Salam, sya bru membuka kedai sulaman berkomputer dan bercadang utk
    membeli mesin heat press, hrap tuan dpt memberi maklumat lnjut
    brkaitan dgn product tsbt.Tel:019 9243094.mail ;tuan_rosli@yahoo.com

    ReplyDelete
  39. salam..sy nk taw harga set 4 in 1..
    ni email sy firna213@gmail.com

    ReplyDelete
  40. Salam.. boleh saya tau harga mesin ni ?imel kan saya essjay7273@yahoo.com

    ReplyDelete
  41. SALAM, boleh saya tau harga mesin percetakan t-shirt tu include kursus yg diberikan ?
    sila email saya : zoomzphotography10@gmail.com

    ReplyDelete
  42. salam,ada buat kursus kat kuching, sarawak tak? harga brapa? boleh email saya zariana.marekan@hotmail.com

    ReplyDelete
  43. tolongkirimkan mas berapa harga mesin berapa harga combo printing set
    tolong di emailkan ya mas novirafhoto@yahoo.co.id..............
    theks mas ya

    ReplyDelete
  44. Salam..boleh sy thu brp harga set combo printing..email sy razid_ucu@yahoo.com

    ReplyDelete
  45. boleh kat saya kos mesin heat press peneut@hotmail.com

    ReplyDelete
  46. Assalam,boleh emailkan pd sy harga utk set combo printing ni?TQ
    mizhainie@gmail.com

    ReplyDelete
  47. Assalam,boleh emailkan pd sy harga utk set combo printing ni?TQ

    eijalola@gmail.com

    ReplyDelete
  48. email harga boysaiq@yahoo.com

    ReplyDelete
  49. Salam brothers, wow memang minat combo printing set ni, tolong emailka harga ke mr3210113@gmail.com tg

    ReplyDelete
  50. Saya Berminat utk me beli set combo printer ni. Boleh email kan pd saya details and harga nya? Email saya :hadi2631_3794@yahoo.com..sent ke email yahoo n nom telepon..plzz 0199945748

    ReplyDelete
  51. Emailkan harga set combo printer kepada hasnol69@yahoo.com.my atau SMS ke 0128661821

    ReplyDelete
  52. mug printing set combo
    harga mug, ink + kertas transfer
    best price n kursus

    juan_jawa@yahoo.com

    012-251 0600

    ReplyDelete
  53. berapa hrga utk set printing ni? email hrga pada saya mylapro@gmail.com

    ReplyDelete
  54. emailkan sebut harga ke msyamsul@doe.gov.my...

    ReplyDelete
  55. hntrkan sebut harga pls... ke teddy_bear81@ymail.com

    ReplyDelete
  56. kok ndak ada harganya yaa..bisa diinfokan ke bq_wiwin@yahoo.com. makasii

    ReplyDelete
  57. bg quatation harga....tlg email di adila.feeky@gmail.com

    ReplyDelete
  58. berapa harga set combo printing ni :) saya ingt nak buat partime kt umah .. boleh email kepada saya nfwar1996@yahoo.com :)

    ReplyDelete
  59. blh bg harga set combo printing ....email Asfalela.lela@gmail.com

    ReplyDelete
  60. boleh email kat sy harge set combo printing ni

    email : mohdkhalis_angah@yahoo.com

    ReplyDelete
  61. boleh emailkan saya harga set combo printing : zai_ukm@yahoo.com.sg

    ReplyDelete
  62. Berapa harga combo printing set?
    saya teringin membuatnya sendiri di rumah (partime)

    email: perodua.faiz@gamil.com

    ReplyDelete
  63. email harga utk combo printing set ke: elizabethwan1@yahoo.com

    ReplyDelete
  64. Email kn sy detail.. bgaimana sy nk beli klu d kuching sarawak?
    Rarevolution2013@gmail.com

    ReplyDelete
  65. email harga utk combo printing set ke went_22@hotmail.com

    ReplyDelete
  66. Bole pm harga utk mug printing machine dengan combo printing set? thank you. pls email ke feliciawilliambinsol@yahoo.com.

    ReplyDelete
  67. Salam.. Saya berminat. Tolong e-mail harga combo printing set ke luffy_1p@yahoo.com.. tq

    ReplyDelete
  68. Salam..brp harga printing set.. Email kpd saya maizatulcomey@yahoo.com...tq

    ReplyDelete
  69. Salam..sila emailkan saya harga Combo Printing Set & harga kursus untuk mengendali (sekiranya ada). Email : creative.channel@yahoo.com

    ReplyDelete